Dah banyak kali ‘melabur’ tapi rupanya lebur?

Tahu tak? Ada cara buat duit dengan baca carta sahaja.

Macamana tu? dan teringin belajar caranya?

Nak belajar cara efektif trade – dalam market yang diperakui dan patuh syariah?

Daftar sebagai komuniti Berani Trade untuk terima newsletter bersiri bernilai 4 angka secara PERCUMA!

Wafi Azian

Trader . Founder . Pakar Analisis

Saya beritahu cikgu apa situasi dan masalah. Cikgu bantu kongsikan teknik yang sesuai dengan saya. Nampak usaha WR nak kita untung.
-Mustakim, Bekerja Full Time

Dah cuba saham tapi tak menjadi. Kini FCPO dengan WR. Support group, kelas reviu setiap bulan dan recording video berulang kali – terasa amat-amat berbaloi dengan harga yang dibayar. -Rizal Rahman, Kerja Full Time
Trainer WR sangat membantu dan sangat memahami keadaan kami kerana mereka juga pernah mengalami situasi kami jadi lebih mudah mereka nak fahamkan kami. -Zainal Abidin Kamaruddin
Trainer WR adalah yang terbaik dari segi pengetahuan dan komitmen. Sentiasa membantu. -Hafidz Ghani, Kerja Full Time

Bulan ketiga dah 4 angka. Sekarang cuba untuk 5 angka.

-DIyana, Suri Rumah

Belajar ulang-ulang sampai faham, maklumlah saya bermula 0 dalam trade.Support group dari WR juga terbaik. Tak pernah lagi jumpa support group yang konsisten support. Alhamdulillah. TQ WR Trader.

-Azeannira, Coach & Penulis

Jom tanya soalan…

WR Trader Academy di Selamat Pagi Malaysia, TV1 

(Peluang Pelaburan dan Dagangan Patuh Syariah – Tuan Wafi Azian & Tuan Faridzul Babu)

Daftar sebagai komuniti Berani Trade untuk terima newsletter bersiri bernilai 4 angka secara PERCUMA!

Jadi WR Trader Academy ajar market apa?

WR Trader Academy fokus kepada pasaran Futures Crude Palm Oil (FCPO).

Kisah sebenar Shahir Aiman

UNTUNG RM 537,769 DALAM 11 BULAN

Berbekalkan wang kahwin, Syahir mula trading.

Tapi alamak, perjalanan trade beliau bermula rugi. Ingatkan faham, rupa-rupanya baru sedar, dia salah faham apa yang cikgu ajarkan.

Selepas ulangkaji semula, bertanya guru-guru dan kawan-kawan sekelas, Syahir mula untung.

Sikit-sikit, akhirnya membukit.

Pada Julai 2022, beliau untung RM292,794 dalam hanya 1 bulan sahaja.

Pada September 2022, beliau sekali lagi untung 6 angka iaitu RM146,143 dalam hanya 1 bulan sahaja.

Ini buktinyaa…

STATEMENT BULANAN

Shahir Aiman

Daftar sebagai komuniti Berani Trade untuk terima newsletter bersiri bernilai 4 angka secara PERCUMA!

Bukankah trading itu haram?

Trading ni tak semua sama. Ada yang legal, berdaftar dengan bursa. Ada yang illegal.

Ada yang patuh syariah. Ada yang tak patuh syariah.

Kenapa FCPO itu patuh syariah? Tonton di bawah:

Success Story

Student-student WR TRADER ACADEMY

“Sebelum ini, business travel agency saya agak tenat masa PKP dan saya memang zero pasal saham (trading). Alhamdulillah, selepas berguru dengan team WR Trader Academy, saya dapat konsisten buat profit dengan teknik yang proven. Yang paling best, pengalaman pertama saya trade, kurang 5 minit saya dah berjaya buat keuntungan RM450..
Khalida Zainuddin, Usahawan Bisnes Travel

“Sebelum ini, saya sering tercari-cari peluang untuk buat duit, sehingga hampir terjebak dengan ‘skim cepat kaya’ dan hampir ditipu oleh ‘scammer’. Alhamdulillah.. selepas belajar dengan WR Trader Academy, tak sangka boleh buat untung RM1,975 dalam tempoh setengah jam sahaja! Melalui pengalaman saya, terbukti 100% bahawa ini tempat yang paling sesuai untuk mendapatkan pelajaran yang sahih” 

Alias Kader

“Sebelum ini, saya pernah trade saham, tapi sering mengalami kerugian. Selepas belajar dengan WR Trader Academy, alhamdulillah..Banyak benda yang saya belajar dari segi teknik dan peroleh keuntungan sebanyak RM20,000. Ilmu yang saya belajar dekat sini boleh guna dekat pelbagai instrument trading. Futures ni kita tak perlu spend masa lama, cuma kita perlukan setup yg betul sahaja” 

Fadh, Optometrist

“Sebenarnya, sebagai usawahan, saya just nak ada pelampung untuk bisnes saya ‘float’ dalam waktu yang mencabar sekarang ni. Alhamdulillah..dalam masa 10 hari trade, boleh dapat untung lebih dari RM3,000!” 

Naim Mukhtar, Usahawan Tadika

“Sebelum ni saya tak pernah langsung ada pengalaman dalam apa-apa trading sama ada saham atau forex. FCPO adalah pengalaman first time saya trading. Alhamdulillah, saya dapat keuntungan ROI sebanyak 100% dari FCPO! 

Dr. Hazim, Pegawai Perubatan

“Teknik yang dia ajar, kira kalau orang daripada Zero pun memang boleh faham. Alhamdulillah..dalam masa 3 minggu sahaja, saya berjaya menjana keuntungan 100% dari modal trading saya!” 

Asyikin, Freelance Accountant

Jadikan Trading sebagai kerjaya…

Full Time atau Part Time

Soalan yang ramai orang tanya..

Short untuk FCPO telah diputuskan harus oleh Suruhanjaya Sekuriti.

WR Trader Academy adalah entiti pendidikan yang mengajar tentang analisa teknikal. Kami tak terlibat dalam aktiviti pengambilan modal. Seramai hampir 20,000 orang telah menjadi pelajar kami

WR Trader Academy mengajar dan mendidik anak bangsa untuk menguasai analisa teknikal.

Belajar dulu pun tiada masalah. Tapi kalau mahu, boleh buka akaun futures dengan Broker yang berdaftar.

Ada strategi agar orang sibuk boleh trading.

Aktiviti mengambil modal tanpa kebenaran adalah salah di sisi undang-undang. WR Trader Academy tidak terlibat dengan aktiviti sebegini.

Tiada benda yang pasti dalam dunia trading. Prestasi pelaburan adalah bergantung kepada kemahiran setiap pelabur dan keadaan pasaran.

Daftar sebagai komuniti Berani Trade untuk terima newsletter bersiri bernilai 4 angka secara PERCUMA!

WR TRADER ACADEMY diasaskan pada tahun 2012 oleh Tuan Wafi Azian. Berbekalkan pengalaman lebih 19 tahun dalam dunia pelaburan dan dagangan di pasaran modal, WR Trader Academy komited untuk membantu para pelajarnya membuat keputusan yang tepat dalam pelaburan dan dagangan di dalam pelbagai instrumen yang patuh syariah dengan menggunakan system dan teknik yang mudah.

Hubungi Kami

WR Trader Academy
No A-6 Tkt 6, Excella Business Park,
Taman Ampang Hilir, 55100, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
No. Telefon Pejabat: +603 4288 7723

DISCLAIMER: 

WR Trader Academy (disebut Akademi) HANYA menyediakan latihan & pembelajaran di dalam analisa teknikal dan analisa kewangan TETAPI tidak memberi nasihat pelaburan, tidak terkecuali cadangan untuk pembelian & penjualan mana-mana produk kewangan di mana-mana pasaran kewangan.

Akademi TIDAK MENYEDIAKAN perkhidmatan pengurusan kewangan, tidak terhad kepada menerima deposit duit dari orang awam, melakukan dagangan untuk orang awam atau membantu orang awam di dalam dagangan – kesemua aktiviti dagangan dilakukan oleh orang awam tersebut.

Pelaburan & Dagangan mempunyai risiko rugi, tidak terhad kepada kerugian kewangan. WR tidak bertanggungjawab di atas sebarang bentuk kerugian. Keputusan dagangan mungkin berlainan dan tiada jaminan terhadap mana-mana bentuk pulangan diberikan.

Material ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Isi Maklumat Anda Di Bawah Untuk Mendapatkan Tips Berani Trade Dari Kami: